Starvision 72 / 9.8-11.5 kw – cu ventilator

Camera de ardere cu ventilator pentru distributia aerului cald si modul electronic de control. Focarul are interiorul captusit cu samota si dispune de tripla combustie.

Specificații

 
10 Kw (80-100 mp)
11.5 kw
85 %
A+
BImSchV 2 (Germania), Art. 15a B-VG (Austria)
Tripla combustie
Otel + Samota
Standard
Standard
670×420 mm
160 mm
lemn esenta tare (umiditate max ≤ 20%)
500 mm
267 C
118 Kg
CLAM
Negru
2 ani
 • Otel refractar de inalta calitate cu o compozitie ridicata de carbon pentru o rezistenta ridicata la temperaturi inalte
 • Captusit la interior cu samota, cu densitate mare, si rezistenta termica de pana la 1000grC. Rezistenta mecanica mare, datorita procesului de uscare urmat de cel de ardere.
 • sticla ceramica speciala care rezista fara probleme la temperaturi foarte ridicate
 • sticla decorativa grafitata (contur negru) care ofera un aspect modern si elegant
 • Cenusar pentru o curatare facila.
 • Deflector pentru extinderea traseului fumului si imbunatatirea schimbului termic

Focar echipat cu ventilator pentru distributia aerului cald in alte incaperi. Focarul este echipat cu senzor pentru oprirea automata a ventilatorului in momentul deschiderii usii, pentru a evita tragerea fumului pe distributia de aer. Focarul nu este pretentios in ce priveste cosul de fum, avand evacuarea de diametru mai redus. Posibilitate de a modifica deschiderea standard a usii de la dreapta sau de la stanga in functie de nevoile fiecarui client.

* Consum lemne: 2.5kg/h
* Necesar tiraj cos fum: 10-12Pa
* Consum energie ventilator: 118W

ECHIPARE STANDARD
CALORVISION este livrat cu urmatoarele accesorii incluse in pret:

 • Unitate de control electronica
 • Sonda de masurare a temperaturii
 • Ventilator electric tangential 340 m3 / h
 • Microcomutator oprire ventilator electric
 • Aparatoare pentru busteni, din otel
 • 2 racorduri de evacuare a aerului cald Ø 120 mm neinstalate
 • Camera de ardere captusita cu Ecoker®
 • Senzor pentru oprirea automata a ventilatorului cand se deschide usa pentru a nu trage fum pe distributia de aer.

Detalii privind produsul


Design modern, cu suprafata mare vitrata si serigrafiata. Cadru de finisare detasabil furnizat standard pentru simplificarea instalarii focarului in constructia semineului.


Unitate electronica de comanda cu afisaj digital multifunctional cu posibilitatea de a vizualiza temperatura aerului cald si modul de functionare setat (manual pe 10 trepte sau proportional automat).


Ventilatorul electric tangential puternic si silentios, asigura o distributie mai mare a aerului, catre grila frontala sau catre orice conducta de distributie a aerului cald in alte incaperi (maxim 2).


Deflector de vermiculita pentru a obtine o temperatura mai ridicata in camera de ardere, care garanteaza eficienta ridicata si emisii reduse.


Maner retractabil practic si discret.


Camera de ardere si vatra de foc captusite in material refractar Ecoker pentru a obtine un pat de jar, care garanteaza o ardere mai buna, randamente mai mari si emisii reduse.


Clapeta de fum automata la deschiderea si inchiderea usii.


Aerul cald poate fi distribuit dupa cum este necesar. Starvision este conceput pentru a putea canalizare aerul cald catre incaperile adiacente sau pentru a incalzi prin convectie rapida incaperea in care este instalat.

Alte modele:

Focar FAVILLA 75 + Distributie Aer

Focar fabricat din materiale top cu deschidere de dimensiuni mari pentru o mai buna vizionare a focului.

Starvision 62 / 7.3-8.4 kw - cu ventilator

Camera de ardere cu ventilator pentru distributia aerului cald si modul electronic de control. Focarul este dotat cu clapeta automata la deschiderea usii si interior captusit cu samota.

Calorvision 76 / 11kw - cu ventilator

Camera de ardere cu ventilator pentru distributia aerului cald si modul electronic de control. Focarul este dotat cu clapeta automata la deschiderea usii si interior captusit cu samota.

Scroll to Top