Șeminee cu pelleți

Un semineu, termosemineu sau o centrala pe peleti ofera un confort termic ridicat, incalzind cu aer cald, prin calorifere ori pardosea camera sau locuinta ta cu mare usurinta! Sunt caracterizate de un randament inalt, automatizate si foarte intuitive, gandite pentru o utilizare facila! 

Orientarea clientilor catre echipamente cu peleti este in continua crestere. Chiar daca nu sunt cele mai ieftine dispozitive termice la achizitie, totusi, datorita consumului scazut de combustibil si a eficientei foarte crescuta, un semineu sau un termosemineu pe peleti poate sa fie cel mai bun in privinta costurilor ulterioare!

Termofocar pe peleti Primo 30 - CU APA

Semineu pe peleti tip focar, ideal pentru suprafete generoase ce poate incalzi pana la 290 mp. Usor de folosit, acesta nu necesita depozitarea lemnelor si poate fi alimentat facil fara a face deranj in locuinta. Dispune de telecomanda pentru control si reglaj.

Semineu pe peleti Primo 15 - CU AER CALD

Focare de semineu pe peleti usor si confortabil de utilizat, reglabil din telecomanda, capabil sa incalzeasca suprafete de pana la 370 mc. Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Scroll to Top