Centrala peleti TEK 34kw – WI-FI + autocuratare

Centrala termica pe peleti cu putere mare si randament de 94,5% cu functie de autocuratare si modul wi-fi pentru programare si control de la distanta.

Specificații

 
Gri
32 kw
L 79 x A 71 x H 143 cm
34.5 kw
9.5 kw
8.7 kw
31.8 kw
8.5 kw
94.5 %
7.14 Kg
1.97 Kg
pana la 900 m3
100 mm
322 Kg
90 Kg
A+
2 ani
Da
Autocuratare

Distante minime fata de pereti din materiale inflamabile – lateral 25 cm – spate 25 cm – fata 100 cm
Volum apa: 40l
Presiune maxima de lucru: 2.5 bar 
Tensiune de alimentare /Frecventa: 230V – 50 Hz
Putere nominala electrica:  390 W
Camera de ardere etansa
Arzator cu autocuratare
Vibulatori cu autocuratare
Modul WI-FI pentru comanda la distanta: Inclus
Platforma de protectie (sub centrala): Optional

Detalii privind produsul

Echipamentul  termic Tek 34 este o centrala profesionala hidro pe peleti, optima pentru orice tip de instalatie, indiferent de stilul si suprafata locuintei. Datorita unei gama largi de putere calorica (intre 8,5kw si 34,5kw), o astfel de centrala poate incalzi pana la 900 mc. Controlul electronic de ultima generatie optimizeaza functionarea, aducand beneficii atat asupra randamentului, cat si asupra consumului de pelet.

 

Putere de la 8,5 la 34,5 kw

Modelele de centrala Tek sunt in stare sa isi calibreze propria functionare in mod automatic, in functie de tipul instalarii, al gradului de curatare al cosului de fum, al racordarii la cosul de fum si a presiunii atmosferice , obtinind astfel ridicate si constante randamente termice si o economie in functionare fara egal.

 

KIT PRODUCTIE APA CALDA MENAJERA

Dispozitivul termic este realizat in asa fel incat kitul pentru apa calda fi instalat direct la bordul centralei (optional)

 

 

SCHIMBATOR DE CALDURA CU TUBURI  DE FUM

Complet izolat cu vibulatori prevazuti cu mecanism basculant integrat pentru curatare automata. Asigura  randamente termice foarte ridicate (pana la 94,5%). 

 

PROGRAMEAZA  CALDURA CASEI TALE

Datorita panoului de control instalat la bordul centralei sau al modulului de control la distanta (optional), centralele TEK pot fi programate in modurile: zilnic, saptamanal sau pe weekend.

De asemenea, sistemul de control VARA – IARNA, permita ca centralele Tek racordate la un boiler ACM sa fie programate pentru productia in mod total automat a apei calde menajere pe perioada de vara .

 

 

CAMERA DE COMBUSTIE SPATIOASA CU ARZATOR CU AUTOCURATARE

-FOCUL MEREU SUPRAVEGHEAT – Datorita fantelor prezente pe usa externa dubla a centralei, flacara ramane mereu la vedere!

-POMPA DE CIRCULATIE este GESTIONATA IN MOD ELECTRONIC -> pentru a preveni fenomenele de condens din interiorul camerei de combustie .

 

 

CENUSAR FOARTE SPATIOS –  permite o curatare foarte facila!

PLACA ELECTRONICA – instalata de serie, permite gestionarea automata si multipla, in functie de configuratiile instalatiei hidraulice, de exemplu: boilere, puffere, panouri solare, centrale pe gaz. Este solutia ideala pentru instalatii cu incalzire in pardoseala.

SENZOR DE NIVEL PELLET – sesizeaza cind nivelul de pelet din rezervorul centralei intra in rezerva (optional)

REZERVOR PELLET DE 90 KG – pentru o autonomie de functionare mai lunga!

PICIORUSE REGLABILE – pentru nivelare si asezarea pe pozitie a centralei in faza de instalare

SOLIDE SI REZISTENTE – Centralele TEK  sunt realizate din otel si tabla de mare grosime  pentru a asigura maxima durata de functionare in timp.

KIT PENTRU CONTROLUL LA DISTANTA – modul wi-fi  cu aplicatie gratuita, ce poate fi descarcata pe propriul smartphone. Se poate cinecta la automatizarea casei si este compatibila cu Alexa®

 

 

DOTARI DE SERIE

– Panou de contro retroiluminat LCD
– Panou de control la distanta  (WI-FI cu aplicatie pe telefon mobil si posibilitate de integrare in automatizarea locuintei sau cu Alexa)
– Cronotermostat integrat
– Vas de expansiune inchis
– Aerisitor automat
– Supapa de siguranta 3 bar
– Pompa de circulatie electronica debit max 3,5 m3 /ora , prevalenta max 7,5 m
– Presostat dublu de siguranta pentru fum (siguranta sub presiune si depresiune)
– Sistem automat de curatare a vibulatorilor (recuoerator)
– Sistem automat de curatare a brazierului (arzatorului)
– Sistem de alimentare a peletiilor in 2 moduri: continuu sau alternativ

 

OPTIONAL

– Kit productie ACM
– Supapa anticondens (vana de amestec)
– Senzor de nivel pellet (indica daca rezervorul scade sub un anumit procent si poate fi conectat la un tank mai mare de unde se poate realimenta)

 

Moduri de utilizare a centralei pe peleti TEK 34:

Fig. 1 (stanga) = Centrala TEK este singura sursa de incalzire. Incalzeste, cu prioritate, un boiler sanitar pentru producerea si stocarea apei calde menajere si un sistem de incalzire cu radiatoare.
              Boiler sanitar: rezervor de stocare pentru producerea si inmagazinarea apei calde menajere. (Capacitate: 40-200 litri). (Schimb de caldura min. 20 KW).

Fig. 2 (dreapta) = Centrala TEK, centrala pe gaz si panourile solare termice incalzesc un puffer, care la randul sau produce si acumuleaza apa calda menajera si incalzeste un sistem termic cu radiatoare si / sau incalzire in pardoseala.
Centrala TEK poate gestiona temperatura apei din interiorul puffer-ului cu ajutorul unitatii de control electronica si sonda de pe puffer.
              Puffer: rezervor de depozitare pentru producerea si stocarea apei tehnice pentru alimentarea sistemului de incalzire (chiar si la temperatura scazuta) si, eventual, producerea apei calde menajere. (Capacitate: 400-1000 litri).

 

CLAM ESTE O MARCA : 

Scroll to Top